Heb je altijd al…

…gitaar willen spelen? Of wil je beter leren spelen dan je nu kunt en beginnen met fingerstyle gitaar? Tienduizenden mensen hebben inmiddels al gitaar leren spelen met de veel geprezen lessen van de Nederlandse gitarist Eltjo Haselhoff.


  • Zowel voor complete beginners als voor gevorderden die fingerstyle willen leren
  • Leer bas, accoorden en melodie tegelijk spelen
  • Unieke camerahoeken: alsof je naar je eigen handen kijkt
  • Uitgebreide informatie over mentaliteit en hoe je kunt voorkomen dat je opgeeft

Ongeduldig? Goed zo! 
Klik hier om direct te beginnen met je gitaarlessen!


Eltjo heeft als gitarist zijn sporen verdiend. Als één van zeer weinige Nederlandse artiesten heeft hij al diverse platencontracten getekend in de Verenigde Staten - de bakermat van fingerstyle gitaar - en zijn gitaarcursussen worden in verschillende talen over de gehele wereld verkocht, van Nederland tot Australië, en van Mexico tot Japan. Daarnaast is hij een geweldige gitaarleraar met heel veel kennis over gitaren, en met een ware gave om mensen te motiveren en in zichzelf te laten geloven.  

Ook jij kunt gitaarles krijgen van Eltjo, thuis of waar je ook bent, via je PC, smartphone of tablet, wanneer je maar wilt. En als je wilt kun je nu meteen beginnen! Dus wacht niet langer, pak een gitaar en klik op de gratis lessen in het menu bovenaan deze pagina. Wil je alle lessen volgen? Koop dan de licentie voor de volledige cursus. Ook dat kan makkelijk en veilig op deze website voor nog geen twee tientjes. Daarmee heb je dan onbeperkt online toegang tot alle lessen van de cursus, waarmee je misschien nog wel meer zult leren dan met jarenlang wekelijkse gitaarlessen. Tel uit je winst!


© Peghead Productions 2016 - 2021.